• Barnens kalender 2013
  • kalender01
  • kalender04
  • kalender02
  • kalender03
  • kalender05

Barnens kalender 2013 – ett rymdäventyr!

ÄNTLIGEN! Kalendern för hela familjen är här! Barnens kalender 2013 är kalendern som blir logisk även för de minsta.

Hur långt är det till min födelsedag?
När kommer tomten?
Är det inte lördag snart?

Frågorna är många och det är inte alltid så lätt att förklara det här med tid och dagar. Som tur är finns det nu en lösning. Idén är lika enkel som den är genial. En stor affisch som passar perfekt på kylskåpsdörren med alla årets dagar i en snirklig bana är själva grunden. För en vuxen är den begriplig men för ett barn är den självklar!

Så här fungerar den
Varje dag under året markeras med en prick på affischen. Tillsammans med barnet märker Du ut viktiga händelser. Det följer med klisterlappar med olika motiv. Det kan vara en ballong för att markera ett kalas eller en pokal för den där fotbollscupen. Symboler för att sommarlovet börjar eller för att hela familjen ska ut och resa! Det finns mängder av olika symboler men givetvis finns det också möjlighet att rita sin egen. Kalendern är gjord för att passa alla familjer.

En spelpjäs med magnet markerar vilken dag det är just nu. För varje dag som går flyttar du pjäsen ett steg. Året blir då som ett riktigt speläventyr. Där alla i familjen vet vilken dag det är och hur långt det är till nästa händelse.

Utseende och bakgrund
Barnens kalender är 2013 utsmyckad med fantastiska rymdvarelser och planeter. Allt för att året ska bli roligare och enklare att förstå! Lisa Sällvin är grundare och projektledare för Barnens kalender. Hon tillsammans med dottern Astrid provade sig fram till den enklaste och roligaste lösningen.

Köp kalendern på Nordic Design Collective eller hos någon av våra andra återförsäljare.

Dela?

Leave a Comment