Bilder

Klicka på bilderna för att komma till en högupplöst version. Lite längre ner på sidan finns bilder anpassade för tryck.

Bilder anpassade för webb

Kids calendar poster

Kids calendar Astrid

Kids calendar stickers

Kids calendar closeup

allchildren

avatars

inventedby

Bilder anpassade för tryck:

Affisch med logo

KidsCalendarAgnes

KidsCalendarALogo

KidsCalendarAstrid

KidsCalendarEtiketter

 

kids calendar teaser

 

 

månster design logotyp

månster design logotyp text

Dela?

6 Comments

 1. Anna Hill

  Hej Lisa!

  Vi gillar kalendern skarpt -fick den av Lena W i julklapp 🙂 Men vi behöver fler klisterlappar – hur beställer man sådana extra?

  Kram
  Anna Hill

  • lisa

   Hej Anna! Vad roligt att ni gillar kalendern och att klisterlapparna går åt. Inom några veckor kommer det att finnas nya och nygamla etiketter att beställa i min webbshop. Lovar att säga till. (I väntan på det kan jag alltid ta med ett extra ark när vi ses nästa gång i skidbacken.) kram Lisa

 2. Anna Winther

  Wow, hittade barnens kalender idag och vilken kul grej. Vill försäkra mig om att få nästa år kalender. Kan den beställas redan nu, funderar på att ge bort kalendern i julklapp till en eller flera i familjen / släkten : )

  /Anna

 3. Viktoria

  Vi tyckte mycket om 2013 års kalender och beställde därför en för det här året också. Jag tycker INTE om att den inte är årsbunden – barnen vill absolut veta vilken veckodag sakerna inträffar och därför har jag fått sitta och skriva i alla rutorna nu.

  • lisa

   Hej Viktoria,
   Vad kul att ni haft 2013-års kalender och tack för feedback på den nya. Varje veckodag har fått en egen färg så att barnen lär sig att tex fredagar är gröna under 2014. Min förhoppning är att istället för att ta fram årsspecifika kalendrar kunna erbjuda flera olika designer i framtiden.
   God fortsättning!
   Hälsningar Lisa

Leave a Comment